måndag 1 februari 2016

Att vara cool....

Jag har väl aldrig kunnat beskriva mig själv som cool. Jag är för angelägen och på för att det ska passa mig. Jag är dessutom lite av en nörd när det kommer till vissa saker och jag är inte så cool då heller.

Vissa människor har en stil som kan vara cool. Det ser ut som om de har satt på sig saker hafsigt men allt är egentligen noga uträknat in på bara gesterna personen använder sig av. Som idag satt jag mitt emot en tjej på tåget med mörkt tjockt hår. Hon hade fina drag i ansiktet och hennes smala fingrar var prydda med väl utvalda ringar. Runt halsen hade hon en tunn och snyggt sliten scarf som hängde slarvigt ner över bröstet. På bordet framför sig hade hon en Macbook och hon hade kopplat i ett par lagom stora, röda retro hörlurar som hon satt över öronen med håret emellan. Hade det varit jag hade jag varit tvungen att dra bort allt hår för att  kunna ha sådan hörlurar, vilket i sin tur hade resulterat i att mitt hår hade legat väldigt osmikrande och spretat åt alla håll. Med andra ord ett osmikrande diadem. Men inte hon, hennes hår låg perfekt med hörlurarna över och med ett tjockt lager med hår mellan hörlurarna och öronen. I hennes knä hade hon en popcornpåse med färdigpoppade popcorn. Popcornen verkade aldrig ta slut..... Hon åt en åt gången, då räcker det säkert mycket längre. Jag själv tar ju nävar och moffar i mig och en påse räcker nästan aldrig för en hel film...

Vissa människor verkar bara så världsvana, det är inte jag. Jag har svårt att få till en sån avslappnad still. Men jag är glad i alla fall. Jag må vara ganska ocool, men jag tycker om mig själv, och andra verkar också göra det. Jag har nog alltid önskat att jag varit lite mer cool och inte så angelägen. Men det har jag kommit över med åren och jag är nöjd med mig själv! Det i sig är ju rätt coolt.

http://images.sodahead.com/polls/001084761/CoolCat_SayingWORD_answer_2_xlarge.jpeg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar