fredag 4 december 2015

Ledig Fredag!

Stormen börjar dra över stan och jag och Zacharias hann vara ute en stund innan blåsten och regnet kom. Idag är jag ledig och det är härligt att kunna få vara tillsammans med Zacharias en hel extra dag den här veckan. Tiden går så fort att man får vara glad för alla de små stunderna man får tillsammans. 


Till helgen är det redan andra advent och granen har stått grann i stugan sedan förra helgen. Det är mysigt med alla julgrejer. Tråkigt nog har julstjärnan gått sönder, upptäckte jag nyss. Ett år höll den.... Lite irriterande att sakerna inte håller bättre. Men till helgen ska vi baka lite lussekatter och baka lite pepparkakor. Zacharias känner sig taggad och tycker mycket om julen. Även i år har han fått skriva en önskelista till tomten. Det är härligt att julen är en högtid där man faktiskt kan få leka med fantasin. Allt behöver inte vara på riktigt förutom kärlek och värmen till varandra. Zacharias har även förstått konceptet med julkalendern har har två stycken, den till tv:n och en LEGO Star Wars som han tycker mycket om. Den på Tv gillar vi allihop! 


Vi sparar för fullt för att vi vill kunna flytta så småningom. Men åh vad jag vill köpa nya möbler! Jag vill ha ny soffa, soffbord och matbord. Men sen finns det andra grejer man också vill ha, som en ny dator då denna börjar ha gjort sitt. Två gånger har den fått blåskärm och sen registrerar den inte alla tangenter när man försöker få fram en bokstav. Vi får spara ett tag till....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar