torsdag 31 december 2015

Då var vi här igen


Ja nu är vi här igen. Årets sista dag och då tänker man tillbaka på vad som har hänt under det gångna året. Det har verkligen varit ett spännande år och det var ett år där vi som familj gick in i ett helt nytt skede i livet när vi blev klara med vår utbildning och började arbeta. Man kan sammanfatta året med att det har varit väldigt bra och att jag inte kan vara nöjdare än såhär! Jag är även nöjd med att jag bloggar mycket mer i år än förra året. Då skrev jag nio inlägg, i år kom jag upp i 69 stycken inlägg, inte dåligt det!

2016 känns som om det kommer bli ett bra år det också. Zacharias kommer att gå sin sista termin på förskolan och börja förskoleklass, så snart ska vi lämna in vårt val till skola. Det känns galet att han börjar bli så stor nu! Jag förstår inte vart tiden tar iväg men jag försöker njuta av alla stunderna man får tillsammans som familj. Det är dom minnena man får minnas tillbaka till sen när man blivit gammal och inte kommer ihåg så mycket annat.

Hur ska vi avsluta detta år då? Jo, det blir god middag och bingolotto, sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Vi kanske spelar något sällskapsspel också eller ser på någon bra film. Det är faktiskt mysigt att bara vara vi på nyårsafton, det är en ganska upphåsad dag och jag har mest upplevt att riktiga nyårsfester varit ganska överskattade och att man blivit ganska besviken då det ofta varit en hel del fylla och ibland bråkigt och slutat i sura miner. Men men, det var förr det, och de senaste 6 åren har det varit bra nyårsfirande och jag har somnat nöjd och glad.

Det är för övrigt mycket fint väder idag så efter lunch ska jag nog ut och åka pulka med Zacharias, om jag nu får ut honom. Han är ganska trotsig igen och vill inte göra något, knappt det han tycker om att göra. Men så är det med femåringar de genomgår någon form av tidig tonårsfas, så det är bara ta tjuren vid hornen och ta sig an utmaningen.

Gott nytt år alla fina!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar