söndag 13 september 2015

Vad är väl en bal på slottet....

Igår fick vi besök av Rut. Det var verkligen tredje gången gillt och det blev en riktigt toppen dag! Vi hann aldrig träffas när hon var på utbyte från Island i Sverige men vi har hållit kontakten och nu fick vi äntligen till en träff!


Jag gjorde långkok av rostbiff till lunch igår och det satt verkligen bra när vi sen turistade lite i kommunen. Det blev två slottsbesök. Det ena slottet hann vi gå in i innan de stängde, men de andra hade hunnit stänga för dagen, så vi fick nöja oss med att gå runt och titta på utsidan. Det var verkligen jätteroligt att hon kom på besök och det kändes inte som om det var förta gången vi träffades! Internet är verkligen toppen! Man träffar så många fina människor som berikar ens vardag! (Julimammorna är ett annat exempel) 

Idag åkte Rut hem och vi har tagit det ganska lugnt ändå. Jag hade tänkt gå till gymmet, men jag försökte jogga en sväng istället. Tyvärr fick jag håll och var tvungen att gå emellan åt. Men det kändes faktiskt bra i benen så jag ska nog försöka mig på de här 3,5 km igen nästa vecka! 

Sen fixade jag i ordning uteplatsen inför hösten/vintern. Jag klippte buskarna, klippte ner gamla blommor och blandade ner "skräpet" i min största kruka för att förmultna. Ett mycket bra knep när man har blommor i krukor, alla bad och så vidare får förmultna i krukan för att de ska likna den fria naturen så mycket som möjligt. 

Nu ska jag sätta en deg och baka lite bröd. Imorgon väntar en ny vecka och det ska bli roligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar