tisdag 29 september 2015

Mammaledig

Veckorna rullar på och i helgen hade vi besök av mamma och vi firade min brorsdotter Emma på hennes första födelsedag! Det var helt klart ett väldigt trevligt kalas och det blev en skön och avslappnande helg och Zacharias fick leka med sin mormor. 


Jag gjorde inte tårtorna men det var väldigt goda och fina!

Innan vi åkte iväg på kalas var vi på stan och Zacharias fick pröva på ansiktsmålning. Jag var så imponerad av honom att han klarade av vänta så länge och sedan sitta helt stilla och låta någon främmande människa måla honom i ansiktet, när man själv knappt fått måla skägg på honom till påskfirandet på förskolan! 


Det har varit en spännande start på veckan! Igår var jag på mitt första fackliga möte (med andra representanter) med verksamhetschefen. Det var mycket intressant och lärorikt! Nästa vecka ska jag på min första ombudsutbildning, av fyra! Det är så spännande och det är verkligen roligt! Idag var vi på informationsmöte/utbildningsdag för alla nyanställda i kommunen och vi fick mycket bra information och jag tar med mig mycket efter den här dagen. Vi fick även god mat och det var trevligt att träffa andra kommunanställda och utbyta erfarenheter. 

Imorgon är förskolan stängd och jag ska vara mammaledig! 
Det var inte igår man tog ut en sådan dag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar