tisdag 25 augusti 2015

Familjen

Livet har helt klart förändras nu när vi båda jobbar heltid. Men nu har vi styrt upp det så att allt ska fungera bättre med hämtningen. Vilket gör att det hela flyter på mycket bättre nu! Idag hämtade jag Zacharias och det var så mysigt att återigen få hämta honom och gå hem tillsammans. Man hinner ju prata med varandra på ett helt annat sätt och det blir en liten stund för bara honom och mig.


Spindelmannen skulle fiska!

De senaste två veckorna har vi haft två fantastiska helger! Jag och Zacharias fiskade med Lina och Emil och hennes pappa som hade sällskap med sig. Det var fantastiskt väder och vi fick så många abborrar och Zacharias tyckte det var jättespännande!Vi fick/köpte äntligen vår nya bil som vi sparat till sedan i våras. Det jag kan säga är att det verkligen var värt det och vi är så glada att vi har någonting som kommer att hålla ett tag framöver. Tommy har till och med hämtat mig två gånger efter jobbet och nu när jag inte åkt bil i två dagar saknar man den röda pärlan lite! 


I helgen som var hade vi garderobsrensning av Tommys garderober och Zacharias. Så det blev två sopsäckar till soptippen och lika mycket som skänktes till Pingstkyrkans second hand här i stan. Zacharias fick bada hos farmor och farfar både på lördagen och söndagen. I söndags blev vi bjudna av kurskamrat/kollega till Birka. Vi åkte en ångbåt från 1870 och det var en toppendag och vi är så glada att vi fick följ med och njuta av folkmusik, vacker natur och gott sällskap1Idag avslutade vi vår studietid officiellt eftersom vi fick hem våra examensbevis! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar