fredag 17 april 2015

Tack för all hjälp!


I måndags opererade jag mig. Det gick bra och än har den enda komplikationen varit att jag reagerat på penicillinet. Inget allvarligt, bara det att jag fått rodnad på huden. Men de tog bort jättemycket och det blev ganska stora snittytor, meen det gör inget, det är det värt!

Det är en jättestor skillnad, jag kan sitta rakt i ryggen utan problem med mera. Jag har vaknat upp med ont i ryggen, men det har varit för att jag bara kunnat sova på rygg hela nätterna. Det har känts bättre för varje dag och igår behövde jag inte ta någon morfintablett mot smärtan och idag hoppade jag över Alvedonen.

I onsdags hjälpte Jossan mig att tvätta håret,  vilket jag är så tacksam över. Mamma har varit här sen i söndags och hjälpt till med allt här hemma. Tommy började nytt jobb i måndags och det har varit en omställning det också. Eftersom jag inte får lyfta tungt stannar mamma hela nästa vecka också. På måndag när jag har mitt återbesök  i Stockholm, kör pappa mig. Vågar inte riskera att bli lika mör som jag var i tisdags när jag tog tåget hem.

Idag och igår har Zacharias fått vara hemma, han behöver få vara med sin mamma och se att det inte är någon större fara.

Det ska bli skönt sen när allt är ihopläkt, så att man kan röra sig obehindrat! Men det kliar i ärren så det är ju bra, läker gör det  i alla fall! Nu längtar jag efter att kunna träna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar