torsdag 2 april 2015

Skärtorsdag


Den här veckan har vi varit i Stockholm och opponerat på våran plan inför uppsatsen. Det gick helt okej och det var roligt att få lyssna på de andras planer också. Nu börjar alltså det sista på utbildningen, uppsatsen!!! Ni som undrar hur det gick för mig på tentan jag gjorde för några veckor sen så kan jag meddela att jag nu äntligen fick E på den! (Godkänt). Jag var så glad igår och lättad! Nu är det bara fullt ös medvetslös som gäller sen är jag färdigutbildad. Känns helt galet att ens tänka på det!

Jag och Tommy började dagdrömma om semestern man förhoppningsvis kan åka på nästa sommar. Det har gjort att Zacharias frågar när vi ska åka. Det är ju ganska många på förskolan som sticker iväg och han vill också iväg. Har vi riktigt tur kanske man kan åka någonstans i sommar. Men de är ju inte säkert.

Det har varit en mycket lugn skärtorsdag. Jag och Zacharias var och fixade påskägg till honom och Tommy. Solen var framme så Zacharias var ute och åkte runt på sparkcykeln på gården med granntjejen. Under tiden oljade jag utemöblerna och fixade med uteplatsen. Om allt kommer upp som jag har planterar kommer det bli mycket fint där ute i sommar!

Bättre än godis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar