tisdag 7 april 2015

Mobil...

Hur, varför har det blivit så att mycket av ens liv med planeringar och annat ryms i ens mobil?! Jag tappade den i golvet efter jul och då fick jag sprickor i skärmen. De kunde jag leva med. Men nu, idag, när jag tappade telefonen i golvet ja men då hände något med grafiken och allt är bara grönt eller lila. Det känns ju sådär lagom roligt när man ständigt söker arbete och hoppfullt inväntar svar. Imorgon skulle jag få låna en av GB och Myrras gamla mobiler. Hoppas på en Samsung så att jag kan använda mig av mina appar bland annat. För ja, det är ju vissa appar man är beroende av mest. Jag kan inte få en ny mobil förrns 8 juni. Ja jag vet, världsliga problem. 


Igår hade vi faktiskt en riktigt mysig eftermiddag med Annelie och Maya ute i skogen. Vi hittade tussilago, blåsippa och vitsippa! Barnen hade roligt och jag märker mer och mer hur Zacharias behov av att kunna gå ut och leka med andra barn har ökat extremt mycket senaste tiden.
   

Idag var det väldigt varmt på uteplatsen. Zacharias kunde vara nakenfis och ligga invirad i sin (min) filt och mysa en stund i gungan. Den är så skön att sitta i! Det kommer att bli extremt skönt till sommaren att ha den. Förstår inte varför jag har varit så seg med att sätta upp den. Men så är det väl med det mesta här i livet. Ibland tar det lång tid att få tummen ur, om det nu inte gäller mobiltelefoner då... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar