fredag 10 april 2015

Kiropraktorn

Efter att ha haft spänningar i ryggen, ont i huvudet och haft en hel del yrsel panik bokade jag den sista tiden igår kväll som fanns hos kiropraktor idag. Tur var väl det! Det kändes väldigt bra att ha fått det gjort, tydligen var hela bröstryggen sned. Det känns lite bättre nu och yrseln har inte gjort sig påmind än. 

Det väntar en relativt lugn helg! Zacharias vet i alla fall vad han har planerat! Haha! En familjehemlighet tyvärr. *viskar* få sina föräldrar att ta honom till BR-leksaker och att få en hamburgaretårta... Hur ser en hamburgaretårta ut undrar ni? Då får ni fundera lite till. Haha!

Ja, kära nån, min lilla kille har varit såå trött de senaste dagarna när han har kommit hem från förskolan. Igår var det inte ens jag som hämtade honom. Han fick syn på sin farmor utanför förskolan och bestämde där och då att han skulle följa med henne hem. Det var inte så mycket att orda om så jag och Tommy fick äta middag själva och vi fick hem en glad, mätt och sprallig kille som gärna hade fått fortsätta leka med Lea om han fått. 

Nu har Påsken städats undan förutom fjädrarna ute. De får sitta uppe ett tag till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar