onsdag 22 april 2015

Fint ute


Idag hjälpte mamma mig att plantera om mina blommor jag har sått och jag sådde även minimorötter i den stor svarta krukan. Det ska bli spännande att se hur allt kommer att växa i sommar! Jag är även glad över att mina jordgubb- och smultronplantor klarade vintern. Min rododendron omplanterades så att den har mer utrymme för att växa. Jag har haft den i fyra år, fina blomma. för två år sen planterade jag två Dalialökar som inte grodde först. Men förra sommaren dök de upp två stycken godingar. Jag gjorde inget med lökarna i höstas, utan lät den ligga kvar i jorden/krukan. När jag titta till dem igår såg jag att det har vuxit upp två nya. Det har blivit ett nytt ekosystem i krukan med mossa och gräs. Mamma har även hjälpt mig att putsa fönstren. Det är verkligen underbart med rena fönster, att man kan bli så glad för något så enkelt. 

Jag läker sakta men säkert. Jag tar det extra lugnt och gå inte ut på promenader i onödan. Nästa vecka när mamma åker hem, kommer jag behöva att röra på mig. På tisdag ska jag och Zacharias till exempel till logopeden. Jag är sjukskriven nästa vecka också men det där ska jag fixa. Det är inte så mycket att gå i alla fall. 

Arbetet med uppsatsen går sakta framåt, vi håller på med analysdelen och det är mycket som man måste tänka igenom så att allt blir rätt och bra. Men jag längtar efter examen, ojoj, vad jag längtar, det ska bli sååå skönt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar