torsdag 5 mars 2015

Helgen som var och veckans bravader

Vad ska man säga, utan mina helger skulle jag aldrig klara av veckorna. Tiden med familjen och alla andra man träffar ger mig verkligen energi. Mamma var ju här och Zacharias är så glad när hon är här. Ibland är det inte avståndet som påverkar hur en relation till någon kommer att vara vilket är skönt. 

Men vi firade Myrra och Camilla och de blev glada över sina presenter. Sen var det roligt att se Zacharias och Lea leka och inte bara skrika och springa runt. Haha!

I söndags drog Knytte igång igen och det var väldigt lyckat och vi hade väldigt tur med vädret. Alla i gruppen verkade ha det bra och vi hade två nya barn som var med. Trevligt att träffa nya föräldrar dessutom. 

Efter Knytte drog vi till Richard och Morgon på lite voffelbrunch. Det var jättemysigt hos dem, sånt får vi göra mer av!

Ja, men nu har det varit vardag några dagar och ja, snart är det helg igen. Det har varit fullspäckad vecka kan man lugnt säga. Jobbat två dagar och sen har jag suttit med vår uppsats. Tommy och jag har jobbat parallellt med den. Så antingen har det varit han eller jag som petat in text under rubrikerna. Det bästa är väl att det känns bra med ämnet vi har valt och att det gör det intressant och spännande att skriva/forska i.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar