söndag 8 februari 2015

Värmland tur och retur


Hur ska man förklara en sån här fin helg? Jag träffade två mammor som funnits närvarande i mitt liv i 6 år nu. Det finns så mycket som man pratar ofta om och så finns det de som vi nästan aldrig hinner gå in på. Igår kväll hann vi prata om allt mellan himmel och jord bokstavligt talat. Det var en härlig kväll tillsammans med två fina julimammor när stormvindarna ven runt knutarna. 

Men om vi börjar från början kan jag bara säga att vi har haft ett otroligt bilväder! Solen var så vacker när vi var ute och lekte i snön. Zacharias lekte apport med Annas hund och han tyckte det var väldigt roligt. Han hade det bra tills det var dags att sova och han verkligen förstod att vi var tvungna att sova över. Då grät han och ville bara hem till oss och hem till Tommy. Så det var en ledsen pojke som bad sin pappa hämta honom. Jag och Tommy (via mobilen) lugnade med att jag var där och att det inte var någon fara. Till slut somnade han gott i alla fall. 

När Tommy hämtade oss idag stannade han och tog en kaffe och vi hann umgås lite längre. Innan vi åkte ville Zacharias titta på Annas bil och han var sååå imponerad. Dessutom fick han en lite present, en liten bil, som han sen önskade samma funktioner på som på Annas bil! 

Idag fick vi hjälp av pappa att installera dimmer till lampan ovanför soffan och det blev riktigt bra. Nu hoppas jag att Zacharias snorighet försvinner och inte blir värre. 

Nu gosar vi framför ett nytt barnprogram på Netflix; Zack & Quack. Zacharias gillar det, tänk att figuren heter likadant som han!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar