lördag 21 februari 2015

Vad är det som...?


Vad är det som luktar sådär surt? Jo, det är Zacharias ytterkläder. Det finns väl inget som är så tråkigt och nödvändigt som att tvätta ytterkläder och skor! För visst, de ska stå emot väta, men om ens barn eller vilket barn som helst, badar/vadar i vattenpölarna kommer det att rinna in vatten i skorna och även komma in vatten innanför overallen, ingen vattenpelare i världen kan stå emot detta. För att undvika detta skulle man behöva tejpa igen varenda öppning innan han fick gå ut. Men det funkar ju såklart inte. Så igår tog jag mig i kragen och tvättade hans grejer. Jag längtar till sommaren när man slipper tänka på sånt här. Vår, höst och vinter betyder bara kladdigt och blött när man har småbarn = glada barn!

Igår kväll skickade jag iväg tentan och nu hoppas jag på att den blir godkänd. Nu måste jag börja plugga till min omtenta i en annan kurs. Jag måste bara klara den nu, annars får jag inte ut min examen i juni och så vill jag inte ha det. Det är tur att jag köpte så fina tulpaner igår. Dem får mig att längta till våren (trots att det fortfarande betyder blöta och smutsiga ytterkläder). Nu är det snart dags att plantera de frön jag handlade i januari. Det jag måste få tag i först är sandig jord och sandpapper, plus vanlig planeringsjord. Plus att jag måste göra plats för alla krukor som behövs innan de kan stå ute. Samtidigt är jag orolig för hur det kommer att gå med blomskötsel när jag skriver C-uppsats. Förra året när jag skrev B-uppsatsen dog ju mina två ampelväxter. 

Självklart såg jag på Melodifestivalen idag och programmet känns mer behagligt i år än förra året. Det beror nog på att programledarna är så avslappnade och bra, bara tre veckor kvar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar