torsdag 26 februari 2015

Det var en gång...


...en flicka med guldigt hår som gjorde inbrott hos en björnfamilj och trasha hela stället, för att sedan somna på brottsplatsen och lyckas fly när hon blir ertappad av den förfärade familjen... 

Guldlock är en favorit hos Zacharias just nu. Den ska läsas innan han somnar. Idag fick mormor/min mamma äran att försöka få min lilla son att somna. Haha, det tog 10 minuter, sen var Zacharias pigg och skulle inte sova. Nu lägger Tommy honom istället. Men Zacharias och mormor har lekt med lego och grejat inne på hans rum. 

Joo, men idag skulle vi hitta ett ämne. Vi hade bestämt oss för en sak. Men sen satt vi och fick åsikter från andra och vi försökte se HUR vi skulle få ihop det. När vi sedan satt med läraren och försökte presentera våra ämnen och vinklingar kände både jag och Tommy att vi  bara sjönk som stenar på öppet hav. Vi hörde och förstod att de inte skulle gå och lärarens råd var att åka hem och sova på saken. I bilen, vi har oftast väldigt bra idéer i bilen, satt vi där och funderade. Vi fick helt släppa det vi hängt upp oss på och så började vi tänka på problem man kan skriva om. Då föll polletten ner och vi fick ett ämne vi både kan knyta till en teori, vägledning och knyta ihop på slutet. AWSOME! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar