söndag 19 januari 2014

1 ½ år kvar

Idag om ett år ska jag till att börja min sista termin till Studie- och yrkesvägledare. Jag har haft turen att kunna titulera mig det redan nu. Men då kommer det att äntligen vara på riktigt! Åh vad jag längtar, det går inte att beskriva! Just nu håller vi på att arbeta med vår B-uppsats och det kommer nog att bli riktigt bra! Efter det blir det praktik samtidigt som vi har en informationsmoment. Sen avslutar vi med ett moment i yrken och samhället. 

Idag har vi slöat. Det enda vi gjorde var att gå och köpa lite fika. Zacharias fick välja det han ville ha och valde något jag som visste att han inte skulle tycka om. Men han ville ha det. Det blev en kaffebakelse gjord på smörkräm, hårda marängbottnar och chokladströssel. Han åt upp de röda bäret som prydde den. Sen ville han smaka av Tommys bulle och han hävdade att han hade haft min semla. Jo men säkert! 

Vi skypade med Lina idag och det var roligt att få prata med henne. Snart är hon hemma igen! 4 månader går fort. 1 månad har ju redan gått!

Det är fint med all snö som har kommit den senaste veckan. Men jag vill ha sommar och sol!! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar