torsdag 26 december 2013

Jultider

Vilken fin julafton vi hade.  Alla var hos pappa och de var väldigt trevligt.  Det blev mycket god mat och skratt.  Vi spelade julklappsspelet och i år håvade vi inte in lika många paket som förra året.  Men 2 böcker, kakpress och presentkort på Ica. 
Zacharias vart helt salig av alla julklappar och älskade tågbanan och de självgående tågen som han fick av oss.  Vi hade bygt ihop den kvällen innan och när han såg den på morgonen lekte han nonstop i tre timmar.  Han var även mycket imponerad av tomten och ville gärna imponera på honom genom att göra lite trix i trappan när han fick paket.  Haha! Så rädd för tomten är han inte. 
Det har varit en lugn och trevlig julhelg och vi haft haft det skönt.  Känner verkligen att lite ledighet behövdes. Imorgon, om vädret är bra så ska vi grilla korv i skogen med Annelie och Maya.  Så jag hoppas på likadant väder som idag. 
Jag har även börjat titta på Breaking Bad på Netflix. Det går verkligen inte att sluta titta på den här serien.  Superbra verkligen! Jag och Tommy tittade på The heat i veckan och den var verkligen bra och rolig!
Får ju inte glömma att berätta om att Lina kommit hem nu under julen och i måndags hade vi tjejträff/barnträff hos Eve. Så härligt och mysigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar