söndag 1 september 2013

Rolig vecka!

Det har hänt så mycket på bara en vecka. I tisdag gav jag mig iväg till Stockholm för att träffa Ghazal. Det var så himla mysigt. Vi tog en fika på förmiddagen, lunch på Östermalm och fika på eftermiddagen innan jag skulle åka hem igen. Det var som alltid väldigt roligt och härligt att träffa Ghazal. Nu hoppas jag att hennes första dag på sin utbildning i Uppsala var bra! 

Jag har även passat på att hoppa in extra på ålderdomshemmet jag sommarjobbade på nu i sommar. Alltid lika utmanande och roligt att vara där. Tänk att jag fått öva på samtalspedagogik hela sommaren på jobbet. Helt otroligt va bra utbildning jag går! På tal om skolan så börjar den imorgon. Det ska bli så roligt!!! ÄNTLIGEN är den igång igen. Sommaren gick fort men det känns som att det var längesen termin två slutade.  

Jag var även och klippte mig och Zacharias var superduktig som satt och lekte med bilarna som fanns där. Min goa kille är helt underbar när han bara vill! Han testar så mycket just nu att både jag och Tommy håller på att bli tokiga. Att det ska ta sån tid bara att spola en toalett eller att stänga dörren eller varför inte äta upp sin mat på en gång. 

Den goa killen och jag tog i alla fall tåget till Eskilstuna i fredags och hälsade på hemma hos Florence, Oskar och Linus. De bor ute på landet på en gård och där fanns såklart traktorer och massa annat roligt. Zacharias kunde såklart inte få nog av traktorerna och lyckades till och med smita upp i en som han inte fick vara i. Zacharias tyckte verkligen det var roligt att vara hemma hos Oskar och frågade efter honom idag. 

Idag fick jag ett infall och bestämde mig för att jag och Zacharias skulle gå på bio. Hokus pokus Alfons Åberg. Den var bra, de 30 min vi såg av filmen. Jag gjorde en riktigt tabbe. Jag förbokade biljetterna, vilket betydde att vi var tvungna att vara där 45 min innan filmen började. Hade vi kommit strax innan den började hade vi kunnat se hela filmen men de funkade inte när vi redan suttit där så långt innan. Men men, vi ska göra ett nytt försök vid jul då den nya Emil filmen kommer. 

En mindre glad nyhet är att Tommy fick en muskelbristning när han var o spelade badminton i torsdags. Nu kan han inte röra sin arm alls.

Det blev en hel del pop corn på bion

Våra nya tallrikar

Yoda och Zacharias myser
Tonade håret och hoppades att det skulle bli snäppet mörkare. Det blev inte det..

Vetekattens uteservering var supermysig

Förra veckan var jag och Zacharias på utflykt till Mariefred.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar