söndag 29 september 2013

Praktik

Första praktikveckan har varit väldigt lärorik och spännande. Vi har verkligen tagits emot med öppna armar och det går väldigt lätt att umgås med både lärare och annan personal. Det känns som att man borde ha en mycket längre praktik än vad vi har nu.  Men vi ska verkligen ta vara på de här dagarna. 

En annan spännande nyhet är att jag fått jobb som vägledare på den kommunala  gymnasieskolan på 40 %. Det känns så roligt att få lite erfarenhet och lära mig ännu mer saker när jag inte har praktik längre. 

Den här helgen har varit fullbokad.  Igår var vi på familjens dag och Zacharias hoppade i hoppborg, åkte sommartåget, satt på en vattenskoter och fyndade två traktorer och en brandbilströja på loppis. Annelie och Maya var också med och vi åt  lunch tillsammans. 

Idag var vi på skogsknytte och det var supermysigt! En pojke från Zacharias förskola var också där så de fann varandra fort.  Men det var verkligen härligt i skogen och Zacharias tyckte också det vart roligt.  Efter det vilade vi hemma sen var det bamsegympa och Zacharias hade roligt då också. Men intresset av att lyssna på ledarna var liten.  Nu ligger han i soffan och tittar på tecknade Pippi. Tror han kan ha somnat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar