lördag 4 maj 2013

Snart sommar...

För mig känns sommaren väldigt nära nu! Nästa vecka börjar sista kursen på den här terminen och sen börjar jag sommarjobba. Tänk att jag snart har läst två terminer till studie- och yrkesvägledare. Tiden har verkligen gått fort måste jag säga och jag har verkligen haft roligt!

Nu har vi börjat planera in saker inför sommaren. Vi ska bland annat åka ner till Göteborg och hälsa på Camilla, Niklas och Lea en helg, sen ska vi ju firas att Zacharas blir tre och att jag blir 26. Men det vi inte har hunnit planera in är när vi ska på Öl och snusprovning, Tommy fick det i julklapp.

Idag var det kulturdag i stan och de fanns många olika aktiviteter och jag fick egentid och gick runt och tittade på de olika utställningarna. Men de hade en gratis visning av kvarnen som jag gick på och det var riktigt bra. Förstår inte varför de inte har mer regelbundna visningar av den. 

Idag fyllde Tommy år. Vi hade firat honom förra helgen redan men vi firade lite idag också. Gb och Myrra var här och åt lite smörgåstårta innan de åkte iväg till Stockholm och konsert.Inne i kvarnen

Äntligen kom våren men snart är sommaren här hoppas jag!

Man blir trött av att åka till biltema och inhandlat lite nya bilar..

Efter en månad hittade vi äntligen fjärrkontrollen till tvn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar