lördag 23 mars 2013

Home Party

Idag anordnade jag PompDeLux party här hemma igen. De har nu kommit en vår kollektion och de fanns en massa fint man ville köpa. De blev lite fina grejer till Zacharias. Så jag är väldigt nöjd med dagens skörd. Zacharias skulle sen få följa med farmor hem och när GB sa att han skulle börja packa väskan så tog det inte lång tid innan han hade satt på sig skorna och hämtat sin ryggsäck. Så de var bara att börja packa ner hans saker som han skulle ha med sig. Sen gick han runt och sa hejdå och ryckte i ytterdörren.

Det var så roligt att Florence och Oskar kunde komma! Zacharias och Oskar sneglade lite på varandra, pratade och lekte lite. Det var även roligt att se hennes fina gravidmage. Nu när hon är ledig så ska vi nog kunna träffas lite oftare! 

Idag var det min sova ut dag. Men jag var rätt pigg kvart över sex, så jag satt och läste klart en bok som jag hållit på med i nästan två år. En bra bok men man har inte riktigt haft tid att läsa, eller ork. Borde försöka ändra på det. Jag har i år bestämt mig för att plocka upp mitt intresse för blommor igen. Det första steget var att plantera om en blomma som jag tänkt plantera om ett tag. Nästa steg blir att se till att vi får en supermysig uteplats i sommar! Jag hittade även lökar som man kan plantera på Lidel. Väldigt billigt och hoppas verkligen att de kommer gro sen när jag kan plantera dem ute.  
Den här stegen med tillhörande krukor från Jotex är jag mycket sugen på. Min tanke är att ha jordgubbsplantor i några av krukorna så att man enkelt kan gå och små äta lite när man är sugen i sommar. 

De här har inte så mycket med att plantera blommor. Men jag ska köpa dessa så att jag kan hänga upp lyktor där ute så att man kan få lite mys stämning. Dessa hittar du på Länk ---> BucolicLiving

Även denna från Jotex skulle vara fin att ha två stycken vid buskarna så att man får lite extra ljus. Det är tydligen en led-lampa i som laddas upp av dagsljuset på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar