onsdag 23 januari 2013

Isigt

Gångvägen från tågstationen hem ingav en värld av perfektion. Kylan var bitande och snön låg helt perfekt på vägen. På sidorna om gångvägen gnistrade snön i det dova oranga sken som gatlycktorna gav i från sig. När de är såhär kallt är det lite extra tyst ute. Träden är täckta av gnistrande frost och den snö som ligger på grenarna ser ut som lätta bomullstussar. Jag förstår inte varför jag inte klätt mig varmare. Raskt går jag de där fem minutrarna hem och tänker på att någon i klassen sa att det skulle bli 6plusgrader nästa vecka. Högt där ovanför lyser månen kall o grå och några stjärnor har gjort entré.

Idag kom jag iväg till skolan och vilken bra föreläsning det var! Skolan gav mig verkligen lite nytänning idag och det behövdes när jag kom hem. Zacharias var riktigt mammig och vi kramades mycket och länge. Jag kunde inte låta bli att laga pannkakor till honom. Vad gör man inte för att muntra upp sjuka barn?! Igår bakade vi Bananmuffins vilka blev jättegoda.

Just nu älskar Zacharias Fåret Shaun,appen Radioapan, att räkna , prata i telefon med mormor och farmor och att lyssna på när katten Angela sjunger(hon är från appen talking tom).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar