söndag 16 december 2012

The Hobbit

Idag var jag och Tommy på bio. Vi såg på The Hobbit. Jag tyckte att vissa saker kändes lite onödigt och att den kanske var lite väl utdraget. De måste ha varit trevligt att kunna återanvända så mycket musik bland annat. Men jag tyckte ändå att den var bra och undrar hur de andra filmerna kommer att bli. Jag har tyvärr inte hunnit läsa boken men jag kanske gör det.

Men den här dagen har varit lång. Jag och Zacharias hängde med Annelie och Maya. Vi var på biblioteket, de pyaslade, jag o Zacharias utforskade omgivningen. Sen gick vi vidare och åt lunch, fiskade i en fiskedam, träffade tomten som Zacharias glatt bablade med och gissade vi vikten på tre säckar med paket. Vi skulle ha gått en runda som va en del av en annan tävling. Men när vi inte hittade den tredje frågan och när vi äntligen kom ut var de snöstorm... Barnen var lite griniga och vi bestämde oss för att skiljas åt. Det var en jättemysig lördag!! Jag stötte till och med på Malin,Lina och Hanna på stan. Väldigt trevligt!

När jag och Zacharias kommer hem blev de en del mas i soffan och sen kom Gb och Myrra förbi och hämtade upp honom. Han var så glad och hade verkligen bråttom iväg.

Imorgon kommer nog granen att få komma fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar