fredag 14 december 2012

Hej igen!

Oj, nu var det verkligen LÄNGESEN jag skrev här. Det är svårt att uppdatera två bloggar när skolan tar upp all min tid och ork. Jag ska verkligen försöka bättra mig. 

Sen jag skrev sist har de hänt en del. Skolan har rullat på och jag är inne i slutskedet på första terminen. Tiden går verkligen fort. Det är verkligen helt underbart att läsa på distans och jag trivs så otroligt bra. Jag har dessutom hamnat i en väldigt bra klass med jättefina människor som man lätt kan prata med på rasterna. Har även en väldigt bra basgrupp som jag har ständig kontakt med varje dag. Det är roligt att få lära känna så många nya människor! 

Just nu håller jag på att avsluta kursen utvecklingspsykologi och kommer börja på socialpsykologi nästa vecka. Har redan hunnit läsa en av böckerna, en väldigt tunn bok på 53 sidor. Den var super intressant. Jag är även snart klar med en annan av böckerna, Jonas Gardells: En komikers uppväxt. Den ska vi ha som underlag för hemtentan. Det är en väldigt bra bok. Men många minnen och känslor som legat någonstans djupt inom en kommer upp till ytan och jag kom på mig själv med att funderar över varför jag läste den här boken idag. Oavsett är det en härlig bok att ha med i kursen. 

Jag har över lag jobbat väldigt lite den här terminen. Typ en gång i månaden. Jag har å andra sidan varit och hälsat på jobbet och tagit mig en fika och pratat med stammisarna när jag fått tid över. 
 

Zacharias säger mer saker för varje dag och många gånger förstår jag  verkligen vad det är han vill också. Han har slutat att sitta i sin matstol och sitter numera vid en vanlig stol när vi äter. Jag har även tagit bort ena sidan på hans spjälsäng för att han ska vänja sig vid det nu när han snart kommer att få en ny säng. 

Vi trivs fortfarande super med hans nya förskola och igår fick vi vara med på luciafirandet. Det var jättemysigt och barnen var så duktiga! 

Imorgon är det julmarknad i stan och vi ska hänga med Annelie och Maya. Tommy och jag ska avsluta kvällen med bio! Vinterpromenad

Årets pepparkakshus. Jag och Tommy dekorerade. Zacharias somnade i soffan, hade feber

Zacharias kalender som han inte varit speciellt intresserad av. Men han har tyckt om paketen
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar