lördag 1 september 2012

Under 18?

Det trodde butiksägaren på Ica jag var när jag skulle handla en trisslott i Stallarholmen. Jag hade inget leg som bevisade att jag faktiskt var 25 men han sa att han fick väl lov att tro på mig. Vann 25 kr! Ett myrsteg närmare miljonen.

Igår var sista dagen på jobbet. Lite vemodigt. Men även lite spännande. Nu ska jag ut på ett nytt lite äventyr. Och för första gången känner jag mig verkligen helt redo för skolan igen. Det finns inget annat i livet som stör mitt fokus och det känns skönt. Jag har äntligen landat. 

Jag, Eve och Lovisa tog en lunch på sushi stället i stan och det var lika gott som vanligt. Ikväll ska jag ta avsked av Lovisa som ska flytta till Australien i ett år. Väldigt spännande och modigt att våga ta steget! Det ska bli roligt! 

Efter lunchen åkte jag upp till pappa och tog reda på alla kartonger som jag släpat ner från vinden i februari. En del skulle kastas, annat sparas och en hel del försöka säljas. Nu har jag åtagit mig projektet att tvätt en sittpuff. Känns dumt att släng den bara för att den varit på vinden. Visst att det är rätt mycket arbete med att tömma den på alla kulor och få i dom igen. Men vad gör man inte för att spara pengar och återanvända!? Lite miljövänlig måste man ju ändå vara. 

Nu är äntligen tvättmaskinen lagad. Gångjärnen på luckan hade gått sönder och nu är det bytt. Verkligen superskönt att kunna tvätta hemma som vanligt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar