torsdag 23 augusti 2012

Sommaren är slut

Vilken sommar! Jag har inte hunnit skriva så mycket här inne utan har koncentrerat mig mycket på Bakhörnan. Men nu ska jag banne mig berätta om sommaren!

Efter kalaset för Zacharias, så hade vi en rätt lugn vecka innan vi packade våra väskor och åkte till Portugal. Det var en intensiv vecka, men det var otroligt härligt att få träffa mina kära släktingar som jag inte träffat på tre år. Zacharias tvårtrotts sparkade igång på allvar och det kunde vara lite kämpigt i mellan åt. Men det gick utmärkt att flyga och överlag var han faktiskt duktig, trotts att han kanske inte orkade med alla utflykter. 

När vi kom hem så började jag genast att jobba igen och jag började planera för mitt kalas. En hel del tankar har snurrat runt i huvudet att man plötsligt skulle bli 25år. Och på något sätt har en känsla av att vara vuxen infunnit sig på något vis. När jag tänker tillbaka på vad jag har hunnit med sen jag slutade gymnasiet så är det väldigt mycket! Helt otroligt om man tänker efter. Men själv tycker jag inte att det är så märkvärdigt. 

I alla fall, jag firade mina 25 år på denna jord med kräftskiva där närmsta familj och vänner närvarade. Det var verkligen lyckat och jag fick fina presenter från alla! Tack så mycket igen. 

Som en extra födelsedagspresent så kom jag in på utbildningen jag hade sökt på distans i Stockholm. Vilket jag nämnt i ett tidigare inlägg. Jag håller just nu på att förbereda mig inför skolstarten om två veckor och lånar och läser böcker. Känner mig riktigt taggad!

Zacharias har börjat på sin nya förskola och jag kan inte säga annat än att vi är supernöjda!   


Zacharias smakar lite chokladmousse.Riktigt mums!


När min gudmor fik reda på att det var Zacharias födelsedag bad hon personalen på restaurangen att baka en kaka till honom. Det blev en supergod yoghurt kaka!


Liten paus i värmen.Här var det kalas!

Vi besökte Sagostigen. Halva tiden var en fröjd, andra halvan fylld av trotts. Men de är jobbigt att vara två ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar