onsdag 4 augusti 2010

Planering

Jag försöker planera in när jag ska hinna fira mig själv med mina kära vänner. Familjen har jag lyckats klämma in på söndag. Men när ska jag hinna med att få sitta och njuta av mina vänners sällskap över lite kräftor och skratt? Det är den stora frågan. Funderar på nästa lördag, men jag vet inte alls om det skulle funka. Eller om jag orkar med tanke på att jag har annat inplanerat under dagen och sen tar ju min son så mycket tid och kärlek att det är bättre att sprida ut aktiviteterna till flera dagar istället för att försöka få in flera saker på samma dag. 

På söndag ska mamma göra en tårta till mig. Jag funderar på vad jag ska göra för lunch. Inte helt lätt. Är lite seg också så hjärnan jobbar inte som den ska. Men något ska jag nog komma på. Kanske till och med blir så att jag gör efterätten själv. Speciellt när jag väl kommit igång att sätta ihop en meny så blir det alltid roligt när man får pyssla ihop allt själv. Jag känner en sådan tillfredsställelse när folk njuter av det jag lagat ihop, något jag fått av mormor. Hon är likadan. Längtar lite efter Portugisisk mat, eller rättare sagt att gå och handla i deras mataffärer. Det finns så mycket mer att välja på och så mycket godare saker dessutom! Suck, jag längtar dit otroligt mycket. Det kommer ta ett tag innan jag kommer dit igen, men ner ska jag någon gång i alla fall. 

Vi tittade just på en film. Vet inte riktigt vad den heter men den va lite konstig och varken jag eller Tommy kunde avgöra om vi faktiskt tyckte den var bra. Ska gå och lägga mig. Får se hur länge jag får ligga ner innan jag behövs. Känns som om att så fort jag ska till och sova så känner Zacharias av det och då vaknar han och vill amma. Inget annat duger. På natten så läcker jag otroligt mycket men det är inte lätt att hålla sig vaken när man ammar, somnar i princip hela tiden och försöker därför ge mat i flaska eftersom det går lite fortare och jag är så himla trött. Får se hur det går i natt. Han kanske vill vara en "snäll" son och låta sina föräldrar sova åtta timmar i sträck.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar