onsdag 11 augusti 2010

Fika, födelsedag och mamma

Igår blev jag alltså 23 och jag började ett nytt kapitel i mitt liv. Man kan tänka sig sin födelsedag som nyårsafton, man blir ett år äldre och nedräkningen till nästa födelsedag nollställs och det räknas ner igen. Igår tog jag mig in till stan och det gick väldigt bra! Jag träffade Eve och Lovisa och fikade på Prinsen. Men det blev en snabbfika. Tommy skulle hämta upp Zacharias och tanken var att jag skulle åka hem lite senare. Men jag hade blivit trött och följde med hem istället. Sen måste jag erkänna, det känns inte som om jag borde vara ifrån Zacharias! Och det är så himla dumt, när Tommy kunde vara själv med honom och jag fick möjlighet till egen tid så åkte jag hem istället för att jag helt enkelt inte orkade med mer egen tid. Jag ska bli bättre på det! Jag måste bli bättre på det! Jag behöver också egen tid! 

Mamma kom hit på besök idag. Hon köpte med sig lunch  på min begäran och sen åt vi, pratade och gick en promenad. Som alla förälder och barn så funkar man nog bäst tillsammans när man haft lite avstånd till varandra och inte behöver träffas varje dag. Man älskar ju sina föräldrar men man orkar faktiskt inte alltid med dom. De själva borde veta eftersom de kan ju själva ha svårt för sina egna föräldrar! Det är nog en fruktansvärt ond cirkel. Zacharias kommer säkert tycka att det kommer vara skönt att få vara ifrån mig sen när han blir stor nog. Det kommer gå fort, men just nu känns det som om det är lång tid kvar. Och det är det ju. Ungefär 15 år innan jag börjar bli väldigt ocool. 

Tommy gav mig en välbehövlig födelsedagspresent! Jag fick ett presentkort till Aqua. Där kan jag få njuta av 40 minuters massage! SKÖNT! Ska bar boka tid! Ser framemot det fruktansvärt mycket! Tack återigen för alla gratulationer!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar