onsdag 14 juli 2010

Soffa till salu!

Vi vill bli av med vår tvåsits soffa i skin! Jag vill möblera om i vardagsrummet och göra det lite mer luftigt på alla sätt. Och då kan vi inte ha kvar alla möbler. Vi hade tänkt ta 700 kr för den. Om det är någon som är intresserad så hör av er så fort som möjligt! Jag vill gärna bli av med den! 


Jaha, dagen till ära har jag legat i poolen. Först blev jag faktiskt glad över att det var molnigt när jag gick upp. Men sen tänkte jag, synd då kan jag inte sola idag. Och så fick jag sol. Suck. Ville ha det lika mycket som jag inte ville det. Det är jobbigt att behöva svettas så himla mycket! Vi fick besök av svärfar och grannarna var också över och badade i poolen och bjöd på öl. Det var väldigt trevligt. Tog även tag i att titta på avsnitt fyra av True Blood, blev då inte besviken! Plus att jag damsög, det behövdes verkligen. Hundar som dräller mat när de äter och katter som hårar. Man skulle behöva damsuga en gång om dagen. Men det orkar man inte direkt. 


Nisses fukteksem börjar läka ihop fint. Snart får han bada i poolen igen. Då utan fästinghalsbandet på sig. Han ser så sugen ut. Speciellt när Elvis får bada. Lite läskigt tycker de båda att de är men de vill ändå i. Igår kväll låg vi tre i sängen och myste. De ville verkligen inte sluta när det var dags för dom att sova på deras plats. Men det är faktiskt bäst att de sover där. För annars har jag Elvis travandes runt sängen och jag behöver min sömn! Och de behöver ha en plats där de inte behöver göra annat än att sova. Så de mår faktiskt rätt bra av det.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar