tisdag 20 juli 2010

Ingen bebis

Ingen bebis idag heller. Man tror kanske att han ska ploppa ut lite fortare när det är så många som frågar efter honom hela tiden men icke, han vill väl vara fashionabelt sen antar jag.  Tänk va lustigt  det skulle vara om det var en tjej som kom ut! Hon skulle få ha mycket pojkkläder i början! Men nej, jag tror att det är väldigt säkert att det är en pojke. 
Denna dag har jag varit stöd till Gb när hon rensat ut pannrummet och jag har även satt upp lite tavlor. Vilket blev väldigt fint. Sen har det fortsatt att fixa med altanen och det har fikats och ätit korv med bröd. Malin och Lina skulle ha kommit hit idag men det blev förhinder men det gjorde inget. Har ju haft att göra ändå så det får bli en annan dag helt enkelt. Det har inte varit speciellt skönt väder idag, alltså det har ju varit varmt, men det har varit klibbigt! Det skulle behöva åska lite och komma lite mer regn. Bara för att få luften rensad! Skulle vara underbart! 
Idag har jag även ägnat mina fötter mycket uppmärksamhet. Fram till halv tolv idag hade jag dom i högt läge, tillsammans med stödstrumpor. Stödstrumporna har jag varit extremt duktig och haft på mig hela dagen! Jag ser verkligen skillnad! Men fötterna är väldigt ömma där det är vätska. Vilket inte är så skönt. Jag tycker det är skönt att mina händer inte är så svullna. Mest stela bara. 
Tror jag ska ta en dusch och sen titta på True Blood. Det slutade väldigt spännande förra veckan! Fan, suck, kom just på att jag har besök på MVC imorgon. Hur ska jag ta mig in är frågan.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar