onsdag 28 juli 2010

Frisk som en nötkärna

Sen i måndags har Zac gått upp 200g. Han är inte uppe i sin födelsevikt än men han har ingen gulsot längre och det märks när han äter!

Från igår kväll tills nu tidigt på morgonen hade han och jag en intensiv kamp om att amma på det vänstra bröstet. För honom dög BARA höger. Vilket ledde till att när jag till slut vann var jag extremt svullen och hade en hel del mjölkklumpar i bröstet som jag var duktig att massera ut när han åt. Det kändes skönt att man hade tålamodet och lugnet till att klara det! För att vara så liten är han fruktansvärt envis! Undrar vart han fått det ifrån!? 

Barnmorskan på BB som vi träffade idag och i måndags är så himla bra! Hon är uppmuntrande och trevlig och man känner att man får ett bra stöd av henne. Vi träffade även en doktor idag för att kolla Zacs ögon. Doktorn i söndags tyckte att han såg något ovanligt som man borde kolla upp och han tyckte att eftersom han själv inte var expert på nyfödda så skulle vi träffa en doktor som faktiskt var det. Men det var inga fel på hans ögon . Vilket var skönt, även fast jag inte var orolig över det. Kände på mig att det inte skulle var något fel. 

Gb är ute och går med Zac i barnvagnen en stund. När de kommer tillbaka tror jag att jag ska ligga o gosa lite med honom, för såhär liten blir han aldrig igen!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar