fredag 16 juli 2010

Fredag

Fredagar är en speciell dag när man jobbar. Sista dagen på veckan och helgen kan bjuda på så mycket roligt! Eller så kanske man ska på fest och när man kommer hem från jobbet så laddar man och livet känns bra när det blir helg! Jag jobbade väldigt mycket helg förut. I princip alla helger nästan och när man åkte till jobbet en fredag eftermiddag kunde man känna hur alla slappnade av, hur alla var på väg bort från den tråkiga vardagen och vidare till en lugn och skön myskväll eller en fest man tror ska bli månadens höjdpunkt! 

Det var ett tag sen jag kunde känna av det där. Dels för att jag inte hade ett jobb som gick från måndag till fredag och dels för att nu, när jag alltid är hemma, så kan jag inte bygga upp känslan på samma sätt. Man får liksom planera in de där roliga sakerna eftersom det är det enda som händer i ens liv, i alla fall just nu. Jag vill ändå försöka göra helgerna speciella. Mest för att jag tycker att det ändå är två dagar i veckan då man är ledig. Och fredagen är den dagen som man känner har så många möjligheter! 

Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare och förhoppningsvis får jag friterat pommes också. Vi ska även titta på en film. Man känner att på fredagar ska man göra något, det samma gäller lördagar. Många kan nog lätt känna att när man inte gör något de dagarna så är de lite bortkastade. Eller så är det bara jag som känner så. När man har två dagar till sitt förfogande borde man hinna med att vila, men inte bara det. Man borde hinna träffa vänner och familj, för vad gör man utan dom?! Livet blir väldigt torftigt om man ska gå runt och isolera sig. Och vad är inte bättre än att få batterierna uppladdade igen efter ett gått skratt och en god pratstund med en nära vän?!     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar